"Удар" по агресору: Данія збудує станцію радіоперехоплення, щоб шпигувати за Кремлем

Фото: ЗМІ

Данія планує збудувати станцію радіоперехоплення на острові Бронхольм. На тлі загострення відносин між НАТО та Росією данські спецслужби хочуть відслідковувати повідомлення, які надходять із Кремля, повідомляють Патріоти України.

Глава Служби військової розвідки (СЗР) Данії Ларс Фіндсен заявив, що 90-метрова вежа зможе відслідковувати радіосигнали над Балтійським морем та з РФ, повідомляє Newsweek.

"Я б сказав, що ця ініціатива збільшить здатність СЗР розуміти наміри Росії щодо Данії", – прокоментував Фіндсен.

Вежа радіоперехоплення, яка стане стратегічним об'єктом у Балтійському морі, замінить радіолокаційний комплекс, побудований у кінці 1940-х і закритий п'ять років тому у період послаблення холодної війни, зауважує видання.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...