"Удар шаблі" і "Вогняний грім": Стало відомо про небезпечний "сюрприз" Німеччини для Москви

Ілюстрація: Delfi

Німеччина має намір направити 12 тисяч солдатів на військові навчання НАТО, мета яких - "стримування Росії". Про це пише німецьке видання Focus, повідомляють Патріоти України.

Навчання під назвами "Удар шаблі" (Saber Strike), "Вогняний грім" (Flaming Thunder) і "Залізний вовк" (Iron Wolf) пройдуть на східних і північних територіях НАТО. Німеччина виделілал на них 90 млн євро.

При цьому зазначено, що в цьому році німецьких солдатів утричі більше. Причиною такої активізації називається "агресивна політика Москви". Відзначається, що, таким чином, німецька влада маэ намір направити Росії "чіткий сигнал" про те, що втручання у справи країн НАТО матиме "серйозні наслідки".

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...