Удар у відповідь: CNN відпарирував Трампу за "побиття" (відео)

​Телеканал CNN і президент США продовжують обмінюватися "люб'язностями".

На телеканалі CNN відповіли Дональду Трампу. Скріншот.

Канал CNN відповів на відеоролик, який кілька днів тому оприлюднив у своєму Twitter американський президент Дональд Трамп. Нагадаємо, на відео під час матчу з реслінгу бізнесмен «завдає ударів» людині з логотипом CNN замість голови, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відео є відповіддю CNN і починається зі слів: «Мене звуть CNN, і мене атакував президент Сполучених Штатів». Він виконаний в стилі сумної історії з ліричною музикою, де людина з логотипом CNN замість голови розповідає про реальні проблеми ЗМІ за останні кілька років. На даний момент відео набрало понад 2 млн. переглядів.

Нагадаємо, відносини Трампа і CNN були зіпсовані ще на початку президентських перегонів в 2016 році. Тоді американський президент звинувачував канал в створенні і розповсюдженні фальшивих новин. У соціальних мережах обмін «люб'язностями» між ЗМІ і Трампом вже нікого не дивує.

У мережі розгорнулися великі дебати. Так, одні стверджують, що Трамп смішно пожартував над каналом, інші ж кажуть про пропаганду жорстокості.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....