Україна є найбільш корумпованою країною Європи, - Європейський суд аудиторів

Європейські аудитори дійшли до такого висновку, оцінивши сферу управління державними фінансами, газовий сектор та боротьбу з корупцією в Україні за період з 2007 по 2015 роки.

Україна є найбільш корумпованою країною Європи. Фото: ЕРА.

Олігархічні клани здійснюють домінуючий вплив на економіку, політику і ЗМІ України. Про це йдеться в сьогоднішньому повідомленні Європейського суду аудиторів (ЕСА) до звіту про підтримку Євросоюзом України, передають Патріоти України.

На думку європейських аудиторів, Україна є найбільш корумпованою країною Європи.

"Не дивлячись на зусилля по проведенню реформ, Україна все ще сприймається як найбільш корумпована країна в Європі", - наголошується в повідомленні.

Аудитори оцінювали період з 2007 по 2015 роки в сферах управління державними фінансами та боротьби з корупцією в Україні, був оцінений і газовий сектор.

Нагадаємо, за даними міжнародної організації по боротьбі з корупцією Transparency International, оприлюдненими минулого місяця, Україна стала в нинішньому році лідером по корупції в Європі.

При цьому очевидно, що дане «досягнення» є прямим наслідком того відомого всім факту, що президент-олігарх Порошенко очолює корупцію в країні.


Втік із України ще 10 років тому: "Завгоспа" Януковича видворили з Литви

вівторок, 23 квітень 2024, 21:41

Литовська влада видворила з території країни колишнього голову Державного управління справами та одного із соратників колишнього президента України Віктора Януковича Андрія Кравця. Про це повідомляє литовське видання Delfi, передають Патріоти України. ...

Та невже?: Шойгу анонсував появу ППО "нового покоління" у Росії

вівторок, 23 квітень 2024, 21:29

Країна-агресор Росія вже у поточному році матиме на фронті перші зразки зенітної ракетної системи "нового покоління" С-500 у двох модифікаціях. Про це сказав міністр оборони РФ Сергій Шойгу у вівторок, 23 квітня, передають Патріоти України. "Цього року...