Україна має відгородитися від окупованого Донбасу стіною, - військовий

Український військовий Дмитро Бабкін вважає, що Україні вигідно затягувати виконання Мінських домовленостей, але нічого не імплементувати і, ні в якому разі не торкатися Конституції.

Мітинг в Донецьку. Ілюстрація: ДНР24.

Україні слід побудувати серйозну стіну на кордоні з окупованими територіями Донецької, Луганської областей, щоб дочекатися години "Ч" і повернути все на своїх умовах. Таку думку у своєму блозі висловив український військовий Дмитро Бабкін, повідомляють Патріоти України .

Він зазначив, що навіть після повернення окуповані території буде потрібно якийсь час потримати на карантині. Крім того, Бабкін вважає, що українській владі слід всіляко затягувати виконання Мінських угод.

"Повторюся: треба зволікати і затягувати всі Мінські домовленості, робити вигляд, проявляти зацікавленість, зустрічатися, говорити, може бути навіть присідати і кланятися, але нічого не імплементувати і, ні в якому разі не торкатися Конституції. А військові, тим не менш, зобов'язані будь що тримати небо!". - заявив він.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...