​Україна обзавелась диппредставництвом в одній з карликових держав Європи

Республіка Сан-Марино, котра нараховує близько 30 тисяч громадян та займає площу у 61 км², тепер має прямі зв’язки з українським МЗС.

Отже найстарша з існуючих демократій старенької Європи тепер стала до нас трохи ближче. Про це йдеться у повідомленні зовнішньополітичного відомства нашої держави, зазначають Патріоти України.

Республіка Сан-Марино заснована 301 року християнським каменярем Маринусом

1 серпня ц.р. розпочало свою діяльність Почесне консульство України у Республіці Сан-Марино, яке очолив громадянин цієї країни, підприємець та президент італійської Асоціації лісового господарства, Андреа Негрі.

Серед основних завдань Почесного консульства – надання безоплатної консультаційної допомоги та сприяння у разі потрапляння громадян України в надзвичайні ситуації на території Сан-Марино, а також розширення можливостей із просування інтересів України у цій державі на політичному та економічному напрямах.

Контактні дані та графік роботи установи ви можете знайти за цим посиланням:

Андреа Негрі

Почесний консул України

Адреса:

Contr. Borgoloto, n.17/23

San Marino 47890

RSM – Rep.San Marino

Телефон: +39 0549/879420

Факс: +39 0549/879420

Ел. пошта: consolatoucrainarsm@alice.sm

Графік роботи:

Вівторок: 10.30 - 12.30

Четвер: 10.30 - 12.30

Не з Харківщини: Гетьман пояснив, коли насправді почався весняно-літній російський наступ на Україну

четвер, 16 травень 2024, 10:50

Весняно-літній наступ військ РФ розпочався не з дій окупантів на Харківщині. Насправді він стартував раніше, а саме у квітні, із просування ворога в районі Часового Яру на Донеччині. Про це у випуску OBOZ.Talk сказав військовий експерт, ветеран російсь...

"Вони зацікавлені": РФ може затягнути війну ще на роки, - експерт

четвер, 16 травень 2024, 10:25

Кремль буде намагатися затягнути війну якнайдовше або змусити Україну піти на замороження конфлікту. Таку думку в ефірі телемарафону висловив військовий експерт, директор Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко. "Ясне діло, що вони (рос...