Україна "перетнула червону риску": У РФ вибухнули погрозами через заборону росіянам в'їзду в Україну

У Радфеді відразу згадали "мільйони українців, які працюють в Росії".

Російський сенатор Франц Клінцевич. Фото: Коммерсант.

Росія не буде вводити у відповідь обмеження на в'їзд громадян України чоловічої статі у віці від 16 до 60 років. Таку заяву зробила офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова. На її думку, це може викликати колапс, передають Патріоти України із посиланням на "Лайф.ру".

"Говорити про дзеркальність просто страшно, бо якщо хтось спробує повторити дзеркально те, що відбувається зараз у Києві, то це може призвести до якогось божевілля, а якщо говорити про національні масштаби — до колапсу", — сказала вона.

При цьому Захарова, як завжди, була багатослівною і знову образила українців, назвавши введені обмеження "дикими рухами тіла". У Радфеді Росії розлютилися через рішення України. Зокрема сенатор Франц Клінцевич заявив: "Київ відверто йде на розрив усіх зв'язків із Росією, провокуючи нас цими своїми кроками на дзеркальну відповідь, що стане найсильнішим ударом по мільйонах українців, які працюють у Росії. Такої відповіді від нашої країни Київ не дочекається".

Водночас сенатор Олег Морозов вважає, що Росія може відповісти симетрично, оскільки подібними діями Україна "перетнула червону риску", передає "Говорит Москва". "Україна в ситуації навколо Кримського мосту з цією псевдоатакою катерів зайшла за прапорці. Увійшла у пряме зіткнення з Росією, провокує це зіткнення. Зараз до купи буде робитися все, щоб зробити ситуацію максимально конфліктною, максимально гострою і в цю велику скарбничку складається геть усе", — сказав він.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...