Україна святкує 26-ту річницю Незалежності: пряма трансляція з Києва (відео)

Головним дійством Дня незалежності України буде військовий парад.

Скріншот24 серпня 1991 року було Верховною Радою УРСР було ухвалено Акт проголошення незалежності України. Цьогоріч нашій державі виповнюється 26 років. Традиційно у Києві на День Незалежності пройдуть концерти, етнічний ярмарок та забіг у вишиванках, повідомляють Патріоти України.

У святкуванні візьмуть участь міністри оборони Грузії, Литви, Латвії, Молдови, Польщі, Чорногорії, Естонії, заступник міністра оборони Великобританії, а також офіційні особи та делегації. Вперше Хрещатиком крокуватимуть військові іноземних країн - 231 військовослужбовець.

У День Незалежності, 24 серпня, Україну відвідає міністр оборони США Джеймс Меттіс. Він проведе зустрічі з президентом України Петром Порошенком і міністром оборони України Степаном Полтораком. За прогнозами синоптиків, на День Незалежності в Україні буде прохолодно і майже без опадів.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що покажуть на військовому параді до Дня незалежності України.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...