Україна виграє бій, не виходячи на ринг: Експерт про потужний удар по Москві

Будівництво оперативного центру ВМС в Очакові за підтримки США Росія сприйме як поразку у війні з Україною. Про це сказав голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко в інтерв'ю "Апострофу", повідомляють Патріоти України.

"Чому ще важлива поява такого об'єкту? Це дасть можливість обмінюватися досвідом з американцями і взагалі підніме наш рейтинг, рівень бойової підготовки наших хлопців. Хоча наші хлопці і так на висоті. Скажу так: багатьом країнам було б дуже непереливки, якби ми у них взялися відпрацьовувати ті методи, ті можливості та той досвід, який здобули на реальному фронті. Бо багато хто вже пройшов реальні бойові дії і багато що розуміє. Сподіваюсь, це піде нашій державі лише на користь", - сказав він.

"Ми не перекидаємо стільки ракет, скільки є у Російської Федерації. І ми це розуміємо. Радянський Союз же так побудований був, що все звозилося до Московії, а не з Московії розвозилося у союзні республіки. Фактично весь Союз працював на Москву. І якщо Росія вирішить просто закидати нас снарядами – ми навряд чи зможемо протиставити їй щось співмірне. Просто тому, що у них більше і снарядів, і людей, які можуть їх закидати. Тому кількістю ми не візьмемо.

Але досвід показав, що ми можемо відповідати. Тому я сподіваюсь, що це не просто істерика або свідчення, що вони чогось бояться. Це якраз свідчить про те, що будівництво бази в Очакові росіяни сприймають як нашу перемогу. Ми виграємо бій, не виходячи в ринг – ось як би я це назвав.

Тим більше це – далеко не єдина наша перемога. Подивіться: нам дають безвіз – їм ускладнюють процес отримання візи, ми можемо мандрувати світом з біометричним паспортом – а у них забирають можливість виїздити з Росії та ще й вимагають пояснювати, звідки вони взяли гроші", - додав Савченко.

Шольц саркастично висловився про постачання Taurus ЗСУ - йому нагадали про смерті українців

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:50

Канцлер Німеччини Олаф Шольц з сарказмом відповів на питання про постачання Україні далекобійних ракет Taurus, передають Патріоти України. "Є зброя, яку можна постачати, лише якщо зберігається контроль за всім, що з нею роблять. І тут не можна вести де...

Україна отримає надсучасні фронтові БПЛА для розвідки та вогневої підтримки та розвідки від американської компанії Feloni

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:15

Американська компанія Feloni Aero оголосила про запуск нової лінійки БПЛА, призначених для "зміцнення обороноздатності України". Йдеться про Felon 1.0 c системою озброєння калібру 5,56 мм і FelonX, який має найменшу у світі ракету Spike. Про це 3 травн...