Україна знову понесла втрати: У штабі АТО оприлюднили зведення з фронту

За день бойовики 18 разів обстріляли позиції української армії, внаслідок чого загинув один український воїн, ще двоє отримали поранення.

В зоні АТО загинув боєць ЗСУ, двох поранено. Фото: vgolos.com.ua.

У неділю, 23 квітня, станом на 18:00 у зоні АТО на Донбасі загинув один український військовий, ще двоє зазнали поранень. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передають Патріоти України.

За день бойовики 18 разів обстріляли позиції української армії.

На донецькому напрямку позиції в районі Троїцького противник обстріляв зі 120-мм та 82-мм мінометів, автоматичних гранатометів та кулеметів великого калібру. По опорних пунктах поблизу Авдіївки терористи гатили зі 120-мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. З 82-мм мінометів противник накрили позиції поблизу Луганського.

Захисників Невельського та Троїцького ворог обстріляв з мінометів різних систем та великокаліберних кулеметів, оборонців Пісків та шахти "Бутівка" – з гранатометів та стрілецької зброї. По позиціях поруч Зайцевого противник вів вогонь зі стрілецької зброї. У районі Авдіївки діяли ворожі снайпери.

На приморському напрямку по оборонцях Водяного, Гнутового та Павлополя противник бив зі стрілецької зброї. В районі Водяного активізувалися ворожі снайпери.

На луганському напрямку з 82-міліметрових мінометів та кулеметів великого калібру ворог обстріляв опорні пункти біля Новозванівки. По позиціях поруч населеного пункту Новоолександрівка вів вогонь з озброєння БТР та гранатометів.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу, - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...