"Українська Чечня": Український Бжезинський розкрив підступні плани Путіна

За планами Кремля, Київ повинен задобрювати бойовиків величезними дотаціями, а управляти ними реально буде Росія.

Володимир Горбулін. Фото: UKURIER.GOV.UA.

Президент Російської Федерації Володимир Путін має намір перетворити Донбас фактично в "українську Чечню". Про це в своїй книзі "Мій шлях у задзеркаллі" написав український політик і перший секретар РНБО Володимир Горбулін. Він зазначив, що Мінські домовленості щодо Донбасу потребують серйозного перегляду, якщо не перезавантаження, передають Патріоти України.
"Фактично йдеться про "українську Чечню": Київ повинен задобрювати бойовиків величезними дотаціями, а управляти ними реально буде Росія. Безумовно, Україна не готова обговорювати подібні сценарії, але в Москви вони хоча б є. А скільки власних сценаріїв розробив Київ щодо цього регіону?" – розповів політик.

Горбулін підкреслив, за п'ять років після анексії України так і не побачив стратегії щодо повернення Криму і припинення війни на сході країни.

Джерело: Сегодня

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...