Українські захисники зазнали непоправних втрат: В штабі АТО повідомили про загиблих і поранених під час штурму Авдіївки

Протягом дня бойовики обстрілювали з мінометів Авдіївку, Опитне та Кам’янку, по Пісках терористи стріляли з танка.

При штурмі Авдіївки загинуло 4 бійців ЗСУ і 5 поранено. Ілюстрація: 20 хвилин.

Під час штурму бойовиками Авдіївки четверо українських військових загинуло, ще п’ятеро поранено. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook, передають Патріоти України.

Зазначається, що після масованих обстрілів з мінометів в районі Авдіївки окупанти намагалися штурмувати позиції ЗСУ, але, зазнавши втрат, змушені були відступити.

"На Маріупольському напрямку з мінометів різних калібрів вони обстрілювали Красногорівку. З гранатометів та стрілецької зброї – Гнутове, Павлопіль, Водяне, Широкине, Красногорівку, Талаківку. По Широкиному вогонь вів БТР противника", - йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО.

Також повідомляється, що на Донецькому напрямку після масованих обстрілів з мінометів в районі Авдіївки окупанти намагалися штурмувати позиції ЗСУ, та, зазнавши втрат, змушені були відступити. Протягом дня вони продовжили обстріли з мінометів по Авдіївці, Опитному та Кам’янці. Танк вів вогонь по Пісках. О 13.45, після обстрілів наших позицій з гранатометів різних калібрів, окупанти здійснили чергову спробу вибити наших військових з позицій в районі Авдіївки. Штурм закінчився для бойовиків невдачею. Ворог змушений був відступити.

"Станом на 18.00 зафіксовано 22 обстріли. На жаль, четверо наших військових загинуло, 5 – поранено", - йдеться в повідомленні прес-центру АТО.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...