Українські заробітчани під загрозою? Новий уряд Італії обіцяє почистити країну від небажаних іноземців

І хоча наразі окремо про українців не йдеться, популісти у передвиборчих перегонах виключень не робили. Обіцяли гнати всіх, хто немає офіційного дозволу на роботу та проживання.

Глава МВС Італії Маттео Сальвіні заявив, що одним з основних пріоритетів свого перебування на посаді вбачає у позбавленні нелегальних мігрантів. Про це міністр заявив через декілька годин після призначення уряду Італії, повідомляють Патріоти України з посиланням на The Guardian.

За його словами, тепер на Італію чекає більш жорсткий підхід до міграції.

"Двері Італії відкриті для хороших людей, а для тих, хто приїжджає, щоб створювати хвилювання і з думкою, що про них піклуватимуться – квиток в один кінець. "Відправити їх додому" буде одним з наших головних пріоритетів" - заявив Сальвіні.

Маттео Сальвіні є лідером ультраправої ліги, яка під час кампанії активно виступала за депортацію до 500 тисяч мігрантів, які знаходяться в Італії нелегально.

Нагадаємо, 1 червня Джузеппе Конте склав присягу прем’єр-міністра Італії у присутності президента Серджо Маттарелли та свого уряду. Після Конте присягу також склали всі 18 міністрів і президент Італії привітав кожного із них.

Треба закрити небо: ЄС та НАТО тиснуть на Грецію й Іспанію щодо надання Україні додаткових систем ППО, - FT

вівторок, 23 квітень 2024, 8:59

ЄС та НАТО чинять сильний тиск на Грецію та Іспанію з вимогою надати Україні більше систем протиповітряної оборони Про це повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Лідери ЄС під час саміту в Брюсселі минуло...

"Я ніколи не жалкую про минуле": Буданов пояснив свою заяву про ЗСУ в Криму

вівторок, 23 квітень 2024, 8:24

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів, що на нього планують черговий замах в інтересах росіян, передають Патріоти України. Пряма мова: Там вони зараз планують дещо (замах - ред.), але, як і минулі рази, все в них не вийде... ...