"Український бізнес повинен розуміти, що в такий важкий час потрібно бути разом з країною": Пінчук відреагував на персональні санкції Кремля (відео)

За словами бізнесмена, він і надалі допомагатиме українським воїнам, які повертаються з фронту.

Віктор Пінчук. Фото:Радіо Свобода

Український підприємець і меценат Віктор Пінчук прокоментував те, що потрапив під санкції РФ проти України. Він упевнений, що український бізнес повинен розуміти, що в такий важкий час потрібно бути разом з країною, передають Патріоти України.

"Напевно санкції принесуть дискомфорт і якісь втрати, проте вони точно не йдуть у порівнянні з тими втратами, жертвами, які Україна зазнала на фронті," – відповів на запитання про санкції журналістам Віктор Пінчук.

За його словами, меценат і надалі допомагатиме українським воїнам, які повертаються з фронту. Для них сьогодні, наприклад, був відкритий Veteran Hub. Пінчук також вважає, що національний бізнес повинен усвідомлено розуміти, що у цей час потрібно бути разом з країною і разом з суспільством.

"Так, для нас це неприємно, але цілком природно. Жодні санкції і втрати нас не зупинять," – підсумував він.

До слова, телеканал ICTV, СТБ і Новий канал – єдині телеканали, які потрапили під санкції Росії проти України.

Як повідомлялося раніше, прем’єр-міністр РФ Дмитро Медведєв підписав постанову, якою ввів спеціальні економічні санкції щодо 322 громадян і 68 компаній з України. Рахунки, цінні папери та майно учасників списку санкцій, розташовані в Росії, підлягають блокуванню. Крім того, заборонено виводити капітал громадян і компаній за межі Росії.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...