​Український кум Путіна визначився, з ким піде на вибори, і "відновлюватиме дружбу з Росією"

Нова політична «химера» кидає натяк на якісь домовленості з Банковою, креатурою котрої за чутками є новий проект Рабиновича. Офіційний Київ не може собі дозволити «знищити» єдиного прямого посередника і родича Путіна в Україні.

Віктор Медведчук прийняв запрошення вступити в партію "За життя" і очолити напрямок по "відновленню миру" з Росією. Про це заявив народний депутат і лідер політсили Вадим Рабинович в ефірі телеканалу "Україна", зазначають Патріоти України.

За словами харківського олігарха, 25 липня в прямому ефірі представляв програму своєї партії, а глядачі голосували за тих, кому можна довірити той чи інший напрямок.

За словами епатажного Вадима Зіновійовича, в середу він запросив Віктора Медведчука в свою партію - в четвер розмовляли і той погодився.

Рабинович додав, що Валентин Наливайченко та Віталій Шабунін, за яких теж проголосували виборці, відмовилися від пропозиції, яку він знехотя зробив.

Лідер "За життя" сказав, що пропонує провести референдум на тему, яку країну будувати.

"Ми пропонуємо швейцарський тип. Швейцарію Східної Європи - незалежна, нейтральна, позаблокова держава", - заявив Рабіновч.

У той же час, прес-служба Медведчука також повідомила, що той прийняв пропозицію Рабиновича.

"Я підтримую програму, цілі і завдання партії "За життя" - партії миру і творення, яку, переконаний, підтримають і мільйони українців. Я приймаю пропозицію Вадима Рабиновича і щиро дякую йому і всім, хто висловив мені довіру, проголосував за мою кандидатуру. Мир на Донбасі, відновлення відносин з Російською Федерацією та країнами СНД - ось ключові завдання, які стоять перед Україною, перед усіма нами", - написав Медведчук.

Справжню роль, яку відіграє Віктор Медведчук в російсько-українській «гібридній» війні, напевно знає лише він сам і, можливо, нечисленні обрані, серед котрих не факт, що є його довіритель з Кремля. Чи свідомо українська влада дає можливість публічному адвокату агресора набирати політичну силу, чи робить таємний спротив, чи таємне сприяння - громадськості лишається тільки гадати. Про всі розклади таємниць «іспанського двору» і «хто кому Рабинович» дізнаємося дуже не скоро. Вже після Путіна. Наразі ставлення визначається його публічною позицією і вона ворожа українській державності та незалежності. Отже маємо відмітати всіх публічних ворогів, як і таємних колаборантів та опортуністів, а також корумповану, ліниву, часто-густо ще й некомпетентну еліту.

Розмірковував на ПУ Лесь Лісовик

На Харківщині судитимуть кримінального авторитета, який укупі з росіянами пограбував ексмера Добкіна (фото)

вівторок, 30 квітень 2024, 19:15

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо кримінального авторитета з Вовчанська Дмитра Чигринова на прізвисько "Чиж", чотирьох російських військових та трьох жителів Вовчанська, які під час окупації грабували й к...

Прогавили стратегічну локацію: Росіяни безуспішно штурмують нещодавно звільнений острів Нестрига у дельті Дніпра - ЗСУ

вівторок, 30 квітень 2024, 19:07

Російські загарбники безуспішно штурмують острів Нестрига, над яким нещодавно встановили контроль українські захисники, а також продовжують атаки на село Кринки на лівому березі Дніпра в Херсонській області. Про це у вівторок, 30 квітня, в ефірі телема...