"Український Моссад": У ГПУ готують "сюрприз" для Януковича

Прокурор Руслан Кравченко, який представляє сторону обвинувачення у суді щодо держзради колишнього президента Віктора Януковича, пропонує створити спецпідрозділ для затримання екс-"гаранта" на території Росії, повідомляють Патріоти України.

Як розповів Кравченко, правоохоронні органи повинні зробити все, щоб в разі засудження Януковича рішення суду виконувалося. «Можливо, створити підрозділ на кшталт Моссаду, приміром. Щоб спецпризначенці проникли на територію РФ і доставили його в Україну», – сказав прокурор.

Мосса́д – політична розвідка Ізраїлю, до функцій якої входить виконання особливих операцій за межами країни.

Нагадаємо, Януковичу інкримінують три статті Кримінального кодексу України: ст. 111 (державна зрада), ст. 27, ч. 2 ст. 437 (пособництво у веденні агресивної війни); ст. 27, ч. 3 ст. 110 (пособництво в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, що спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки).

Розгром ворога під Новомихайлівкою був феєричним: Як БТРи окупантів злітали в повітря (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 7:56

Десантники 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ показали чергове відображення російського штурму в районі Новомихайлівки, передають Патріоти України. На кадрах показано невдалу спробу росіян здійснити швидкий штурм позицій українських захисників...

Готують наступ? Росія створила нове угруповання військ - де воно діє

вівторок, 16 квітень 2024, 7:49

Окупаційні війська Росії створили нове угруповання "Сєвєр", яке вже виконує бойові завдання на Бєлгородському напрямку. Вперше про "Сєвєр" згадали у зведенні Міноборони РФ 14 квітня, передають Патріоти України. "Інформаційний спротив" повідомив, що угр...