"Украсть нашего "бусурмана": У Росії налякані теплою зустріччю у Берліні президента Туреччини

Церемонія зустрічі Реджепа Ердогана почалася з військових почестей в резиденції німецького президента - в палаці Бельв'ю і зустрічі з його господарем Франком-Вальтером Штайнмайєром.

Ангела Меркель і Реджеп Ердоган. Фото: Рейтерс.

Увагу російських пропагандистських засобів масової інформації привернуло те, яким чином німецький канцлер Ангела Меркель приймала президента Туреччини Реджепа Ердогана в Берліні. Вони пишуть про те, що господареві Кремля Володимиру Путіну в таких почестях було відмовлено, передають Патріоти України.

«Ангела Меркель принимает президента Турции Реджепа Эрдогана в Берлине на самом высоком уровне, несмотря на непростые отношения между двумя государствами. Российский президент Владимир Путин, который встречается с Меркель регулярно, ни разу не удостаивался от канцлера такого приема», - йдеться у відповідній публікації «Рамблера».

В тому числі, церемонія почалася з військових почестей в резиденції німецького президента - в палаці Бельв'ю і зустрічі з його господарем Франком-Вальтером Штайнмайєром. Далі турецький лідер провів переговори, прес-конференцію і навіть пообідав з канцлером Ангелою Меркель. Такий теплий прийом стривожив російських користувачів. «Меркель отказала Володе?», - іронізують вони.


Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...