"Украина - это Россия": Скандальна рок-співачка зробила нахабну заяву (відео)

Юлія Чичеріна

Донбас зможе бути знову єдиним цілим з Україною лише після того, як сама Україна слідом за Донбасом повернеться до складу Росії. Таку абсурдну заяву зробила скандальна російська рок-співачка Юлія Чичеріна в ефірі YouTube-каналу "ПоТок", повідомляють Патріоти України.

"Донбас ніколи не повернеться до складу України. Це неможливо. Занадто грубо вчинила Україна з Донбасом. Україна повернеться в Росію, разом із Донбасом, так і має бути, так і буде", — висловилася Чичеріна.

Також вона додала, що на Донбасі "вбивають росіян", а також озвучила фразу про те, що Україна — це і є Росія. "Не будемо загадувати. А що робити? Якщо там вбивають росіян, їх не можуть захистити не у Росії. Доведеться всіх забирати, щоб захищати їх вже під своїм покровом. На все воля Божа, я сподіваюся, Росія готова взяти до свого складу Донбас. Україна — це Росія! Там наші люди, ми повинні це зробити", — підсумувала скандальна артистка.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...