"Укропи" наступають: Бойовики "Л-ДНР" наганяють страху і посилено барикадуються від "диверсантів"

Ілюстрація: kievpravda.com

На окупованій території Донбасу бойовики посилюють патрулі та збільшують "червону зону" поблизу своїх розташувань. Про це пише Головне управління розвідки МО України, повідомляють Патріоти України.

Повідомляється, що впродовж останнього тижня на тимчасово окупованій території Сходу України під час проведення російськими окупантами так званих "профілактичних заходів", спрямованих начебто на "протидію тероризму", стали відомі чисельні випадки порушення прав і свобод громадян у частині їх вільного пересування.

"Окупаційне командування збільшило межі територій навколо розташування своїх підрозділів, на які заборонено прохід цивільному населенню", - йдеться у повідомленні.

Крім того, під приводом посилення "заходів протидії диверсіям", окупаційна влада встановила додаткові патрулі своїх фейкових "правоохоронних органів".

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...