Упав прямо на сцені: Жириновський епічно зганьбився на виступі в РФ (відео)

У Росії скандальний лідер ЛДПР Володимир Жириновський розсмішив соціальні мережі своєю неоковирною поведінкою: політик спіткнувся і впав на коліна, коли виходив на сцену. Інцидент трапився після інавгурації губернатора Володимирської області Володимира Сипягіна, повідомляють Патріоти України.

Так, Жириновський був запрошений на сцену для виступу, проте політик не помітив останню сходинку і потрапив у незручну ситуацію.

Курйозний момент встиг зафіксувати фотограф, який вийшов до сцени, щоб зняти виступ скандального депутата Держдуми. Згодом саме фотограф і допоміг піднятися осоромленому Жиріновському. Зазначимо, політик не постраждав у результаті падіння.

"Із ним усе гаразд. Він брав участь у прес-підході, був переконливий і красномовний, як зазвичай", – сказала помічниця губернатора Володимирської області Ольга Петрова.


Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...