Усе заради піару: Тимошенко вирішила зворушити мережу своїми дитячими фото

Кандидат у президенти України Юлія Тимошенко вирішила згадати шкільні часи і поділилася дитячими фото, повідомляють Патріоти України.

Так, головна блондинка української політики вибухнула зворушливим постом у Facebook, в якому говориться про важливість професії вчителя і відзначається, що педагоги отримують за свою працю сущі копійки. У кінці Тимошенко привітала вчителів зі святом і "вибачилася" за не зовсім святкові думки.

"Вибачте за не зовсім святкові думки, але це повинно бути сказано. Ми повинні пам'ятати про це не тільки раз на рік, у День учителя, а постійно, поки проблема не буде вирішена. Я вітаю від щирого серця вчителів України з професійним святом, дякую їм за таку потрібну роботу. І, попутно, додаю кілька фото зі свого шкільного "архіву". Шкода, що не збереглося фотографій того періоду з моєю першою вчителькою, Клименко Катериною Сергіївною. Я Вам дуже вдячна за науку, Катерино Сергіївно!" - написала Тимошенко.


Агітував колег співпрацювати з окупантами: На Харківщині викрили співробітника "Укрзалізниці" (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 14:04

На Харківщині викрили та повідомили про підозру 52-річному співробітнику Укрзалізниці, який був прихильником російської агресії та агітував своїх колег співпрацювати з окупантами. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти Укр...

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...