"Ушла любовь, завяли помидоры": Сотник розповів, чому Путін розчарував росіян

Головний редактор незалежного громадсько-політичного каналу "Sotnik-TV", російський журналіст, письменник, публіцист Олександр Сотник заявив, що середньостатистичний росіянин розлюбив президента РФ Володимира Путіна, повідомляють Патріоти України.

"Любов пішла і зів'яли помідори", оскільки російський лідер підірвав п'єдестал, на якому вона так довго трималася. А любов трималася на пенсіонерах, на цих бабусях і дідусях. А тепер він взяв і зруйнував цей п'єдестал (у країні підвищили податок на додану вартість і пенсійний вік, - ред.). І стояти йому більше нема на чому. Тому кохання більше не буде", - зазначив Сотник.

За його словами, "на жаль, Росія - жіноча душа: вона довго любила Вовочку, любила, любила і ось розлюбила, не милий він їй більше не милий".

"І як би він не намагався підняти свій сумний рейтинг (в серпні стало відомо, що рейтинг глави РФ впав, - ред.), рейтинг більше не підніметься. Розповідати, звичайно, можна що завгодно, що він і буде робити через своїх підгодованих соціологів - розповідати про початок рейтингу...", - додав журналіст. Сотник вважає, що президент для підняття рейтингу, "може, й хотів би почати яку-небудь війну, але, по-перше, немає сил". "Гроші є, а сил немає, ким воювати", - підкреслив публіцист.

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...