"Уши точно надеру": Зам Авакова прокоментував свою "появу" на "серпаратистському" відео

Він також розповів, як пережив злощасні події 2014 року.

 Вадим Троян. Фото: rfe.5.ua

Заступник глави МВС України Вадим Троян прокоментував скандальне відео захоплення Харківської ОДА в 2014 році, на якому його нібито помітили. Реакція Трояна з'явилася на сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Хочу по-перше звернутися до журналістів, що завжди відкритий і не приховую інформацію про своє життя. Олексія Кондакова як можна швидше прошу вибачитися переді мною і моїми побратимами. А якщо ні, то вуха точно наскубу ..", - написав Троян.

Спростування інформації про те, що Троян був на боці сепаратистів в Харкові в 2014 році, написали також в Facebook нардеп з Радикальної партії Ігор Мосійчук та політична сила "Національний корпус".

Нагадаємо, заступника міністра МВС України Вадима Трояна побачили на відео під час захоплення сепаратистами в березні 2014 року Харківської ОДА. Про це на своїй сторінці в Фейсбуці написав журналіст Олексія Кондаков.

"Я вгадаю цю мелодію з двох нот. Переглядав відео, як вата захоплювала в березені 2014 року Харківську ОДА. І зауважив там одного чувака. Він спостерігає, з типовим інтересом, як вата веде майданівців, б'є їх, ставить на коліна і т. д. З 8:20 дивіться відео. Увага питання: через скільки його призначать помічником міністра"? - написав Кондаков

На уточнююче запитання Ольги Худецької, журналістки, яка брала участь в комісії по переатестації співробітників правоохоронних органів: "Це Троян?", - Кондаков відповів ствердно.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...