Усі різні: З'явилася приголомшлива інформація про двійників Путіна

Через величезну кількість двійників на даний момент вже ніхто точно не знає, як виглядає справжній президент Росії Володимир Путін. Про це заявив відомий російський адвокат і правозахисник Микола Полозов, який займається захистом кримських політв'язнів, повідомляють Патріоти України.

"Дуже складно сказати, де справжній Путін. Дуже багато конспірологічних версій. Не виключаю, що за більш ніж 18 років могли знайти достатню кількість персонажів, які здатні виконувати цю роль, коли потрібне спілкування з людьми", - говорить він.

За його словами, всі "Путіни" між собою відрізняються: "Один постарше, інший молодший, у когось трохи більше ботокса, у когось менше. Він дуже різний. Думаю, з цим сперечатися ніхто не буде. Тому визначити, хто з них хто, важко".

Джерело: Факты

Велика небезпека: Росія почала використовувати дешеві безпілотники для виявлення ППО України

субота, 27 липень 2024, 6:20

Росія почала використовувати нові дешеві безпілотники у своїх далеких атаках на Україну, щоб виявляти засоби ППО, фіксувати ушкодження і діяти як приманки, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За останні два-три тижні Росія застосувала д...

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...