Усі різні: З'явилася приголомшлива інформація про двійників Путіна

Через величезну кількість двійників на даний момент вже ніхто точно не знає, як виглядає справжній президент Росії Володимир Путін. Про це заявив відомий російський адвокат і правозахисник Микола Полозов, який займається захистом кримських політв'язнів, повідомляють Патріоти України.

"Дуже складно сказати, де справжній Путін. Дуже багато конспірологічних версій. Не виключаю, що за більш ніж 18 років могли знайти достатню кількість персонажів, які здатні виконувати цю роль, коли потрібне спілкування з людьми", - говорить він.

За його словами, всі "Путіни" між собою відрізняються: "Один постарше, інший молодший, у когось трохи більше ботокса, у когось менше. Він дуже різний. Думаю, з цим сперечатися ніхто не буде. Тому визначити, хто з них хто, важко".

Джерело: Факты

"Продовжує вважати": Розвідка США назвала, чого Путін боїться найбільше

субота, 4 травень 2024, 9:50

Російський лідер Володимир Путін відчуває "параноїдальний страх" через нібито намір Заходу обмежити владу РФ у світі. Саме це змусило його витрачати історично рекордні суми на мілітаризацію РФ. Таку думку висловила директорка Національної розвідки США...

Українське небо закриватимуть комплексно? Обіцяні союзниками системи Patriot прибудуть одночасно з винищувачами F-16

субота, 4 травень 2024, 9:14

Німеччина зможе передати Україні зенітний ракетний комплекс Patriot не раніше кінця червня. Це постачання може збігтися за часом із передачею ЗСУ винищувачів F-16 від партнерів. Також близько 70 українських військових вже після Великодня розпочнуть шес...