Услід за Пентагоном: Трампа намагалися отруїти рослинним токсином

Ще на шляху до адресата на пошті конверт викликав підозру, тому резиденція президента США його не отримала.

Дональд Трамп. Фото: АР.

Услід за Пентагоном, куди напередодні доправили кілька посилок із рицином, невідомі надіслали конверт із отрутою в Білий дім, передають Патріоти України.

"Лист був адресований президенту США Дональду Трампу", — пише американське видання The Washington Post . Однак ще на шляху до адресата на пошті конверт викликав підозру, тому резиденція президента США його не отримала.

За попередньою інформацією джерел, цей випадок пов'язаний з інцидентом у Пентагоні: конверт також містив отруйний рицин, зловмисник хотів, щоб його відкрив саме Дональд Трамп. Рицин — токсична речовина рослинного походження, смертельно небезпечна для людини.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...