"Успішно пішли": ЗМІ дізналися про таємне листування росіян після отруєння Скрипаля

Повідомлення були перехоплені на Кіпрі центром розвідки і перехоплення британських військово-повітряних сил: аналітик центру звернув увагу на них після отруєння Скрипаля.

Ілюстрація: ЗМІУ поліції Великобританії є секретне листування, яке є доказом проти Росії у справі про отруєння екс-шпигуна Сергія Скрипаля. Про це пише газета "Дейлі експрес" з посиланням на власні джерела. Офіційного підтвердження цієї інформації поки немає, повідомляють Патріоти України.

"У день отруєння, 4 березня, одне повідомлення було відправлено з Дамаска в Сирії "чиновнику" в Москві і включало фразу "посилка доставлена", а також повідомлення, що двоє людей "успішно пішли". Це спонукало молодого лейтенанта ВПС згадати ще одне повідомлення, яке було перехоплено днем раніше. Перехоплення автоматично передавалося в штаб-квартиру спецслужби Великобританії GCHQ в Челтнем, відповідальну за ведення радіоелектронної розвідки і забезпечення захисту інформації органів уряду і армії", - сказано в публікації.

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...