"Утепляються?!": У мережі скандал через Мерседес S класу для "Нафтогазу України"

«Нафтогаз» збирається придбати Mercedes Benz S600 Guard за 5,1 мільйона гривень для свого керівництва.

У мережі скандал через Мерседес S класу для "Нафтогазу України". Фото: newsnetwork.tv.

Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» закупить автомобілі преміум-класу для свого керівництва. Така новина стала причиною скандалу, який виник у соціальних мережах, повідомляють Патріоти України з посилання на «Пресу України».

На офіційному сайті держзакупівель зазначено, що «Нафтогаз» збирається придбати Mercedes Benz S600 Guard за 5,1 мільйона гривень.

Журналіст Максим Градус на своїй сторінці в соцмережі написав: «Нафтогаз» закуповує мерс за 5 лямів для свого голови Андрія Коболєва. А як економите в кризу ви? Утепляєтесь? Ну-ну». Він також опублікував скріншот, який підтверджує вказану інформацію.

Інші користувачі також прокоментували рішення «Нафтогазу» зробити таку закупку: «Нехай куплять броньовик. Вітчизняний чиновник має їздити тільки на авто вітчизняного виробництва», «Лачетті з головою вистачить», «А потім будуть нас розказувати про чесні тарифи на газ, тому що треба вкладати в розробку нових родовищ».

Нагадаємо, голова правління НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв заявив, що тарифи на газ можуть зменшитися тільки в тому випадку, якщо знизиться світова ціна на газ.

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...

"Закони фізики, мабуть, це єдині закони, які працюють": Танкіст розповів, чи виправдали сподівання легендарні "Леопарди"

понеділок, 29 квітень 2024, 13:56

Рік тому Німеччина передала Україні свої легендарні танки. Танкіст, головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів, чи виправдали сподівання ці броньовані бойові машини. В ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській військовий відповів, чи змінили "Леопар...