Увага, говорить "Хунта", або Готуйтесь, окупанти: У Криму з'явиться українське радіо

Віщання розпочинається з тієї самої вежі, котру так довго зводили у "прикордонному" Чонгарі.

У Криму з'явиться українське радіоНаціональна рада 6 березня задовольнила заяву Національної суспільної телерадіокомпанії України. Відтепер другий канал Суспільного радіо. Радіо Промінь має дозвіл на тимчасове, терміном на 1 рік, мовлення на частоті 102,6 МГц у селі Чонгар Херсонської області, зазначають Патріоти України.

Радіопрограми Суспільного мовника звучатимуть на територіях селі Чонгар, Генічеського району Херсонської області, місті Джанкой і Джанкойському районі Автономної Республіки Крим.

Внесли зміни до додатка рішення від 02.08.2018 № 1211 про зменшення потужності передавача Радіо Промінь до 1 кВт та уточнення території поширення програм на частоті 103,1 МГц у Костянтинівці Донецької області.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....