В Ахметова відреагували на інформацію американських ЗМІ про причетність олігарха до втручання у вибори президента США на користь Москви

Справа Монафорта несе нові неприємні сюрпризи його колишнім подільникам в Україні

Прес-служба Ріната Ахметова стверджує, що мільярдер ніколи не отримував ніякої інформації про президентську кампанію США в 2016 році від екс-глави штабу Дональда Трампа Пола Манафорта. Про це йдеться у відповіді прес-служби Ріната Ахметова на публікацію CNN, зазначають Патріоти України.

"Ахметов ніколи не запитував і не отримував ніяких даних опитувань, а також іншої інформації про вибори в США 2016 року від Пола Манафорта або Костянтина Килимника", - йдеться у відповіді прес-служби.

"Будь-яка інформація про контакти між ними і громадянином Ахметовим в зв'язку з президентськими виборами в США 2016 року є помилковою і рішуче спростовується", - додали в повідомленні.

За інформацією відомства, робота SCM з Манафортом і його консалтинговою фірмою була завершена в 2005 році, після цього Манафорт не співпрацював з SCM.

У прес-службі Ахметова заявляють, що будь-яка робота Манафорта в Україні після 2005 року носила політичний характер і не оплачувалася Рінатом Ахметовим, тому інформація про "заборгованість" або інші фінансові зобов'язання між ними не відповідає дійсності.

Прес-служба Сергія Льовочкіна також стверджує, що він не отримував від Пола Манафорта інформацію про президентську кампанію в США і не має перед ним фінансових зобов'язань.

Зеленський заявив, що в квітні промисловість вперше виробить одразу 10 САУ "Богдана"

четвер, 18 квітень 2024, 15:56

У квітні українська промисловість уперше видасть десять самохідних артилерійських установок (САУ) "Богдана". У наступних місяцях очікується ще більша кількість, передають Патріоти України. з посиланням на Telegram-канал президента України Володимира Зе...

Попався: СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував Росгвардію в Криму

четвер, 18 квітень 2024, 15:50

Служба безпеки затримала поплічника народного депутата Нестора Шуфрича, якого підозрюють у фінансуванні Росгвардії, передають Патріоти України. Дослівно: "Служба безпеки зібрала доказову базу на ще одного фігуранта у справі народного депутата Нестора Ш...