В армії США зробили несподівану заяву про кінець світу

Розмірковуючи про напружену політичну і військову обстановку в світі, американський військовий вказав на розкол, який відбувається між державами, і навіть військовими відомствами.

Ілюстрація: ria.ruПряме бойове зіткнення між арміями США та РФ, тим більше з використанням ядерного озброєння, призведе до кінця світу, повідомляють Патріоти України.

В інтерв'ю "Обозревателю" капітан 1-го рангу військово-морських сил США Гаррі Табах зазначив, що між Америкою і Росією вже відбувалися військові зіткнення в Північній Кореї, В'єтнамі, Афганістані та Сирії, але вони не були масштабними.

"Якщо станеться зіткнення безпосередньо Росії з США, то, я думаю, це кінець світу. Але це все залежить від ядерного озброєння, якщо ядерне озброєння буде використано, і воно спрацює, то тоді просто сшібет нашу маленьку планету, і ми всі підемо на зустріч до бога", - говорить Табах.

"Так що, так це звичайно не тільки Росія, світ зараз розколюється на різні табори, на різні союзи, і навіть в НАТО йде розкол, і в усьому цьому бере участь Росія. І у Росії це традиційно – вона на початку створює проблему, а потім каже, ви її без мене вирішити не можете, тому сідайте за стіл і домовляйтеся", – розповів він.На питання, чи може привести світової розкол до Третьої світової війни, Табах відповів: "Звичайно. Зараз світ політизувався".

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька: Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, - Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...