В "ДНР" вирішили заборонити Україні вступати в НАТО

Так звана "в.о. міністра закордонних справ "ДНР" Наталя Никонорова надвечір видала опус за підсумками саміту НАТО у Варшаві.

Міністр "ДНР" не пустить Україну в НАТО. Фото: ВКонтакте.

Підсумки варшавського саміту НАТО, які продемонстрували, що світ більше не має наміру миритися з російською агресією, вибили кремлівських горе-політиків і їх донбаських сателітів з колії. МЗС РФ лише сьогодні вдень прокоментував підсумки зустрічі в Варшаві (в традиційному для себе ключі: всі навколо вороги, одні ми - молодці). Після цього дали "добро" висловитися і "молодшим братам", повідомляють Патріоти України з посиланням на DonbassUa.

Т. зв. "В.о. міністра закордонних справ ДНР" Наталія Никонорова своєю заявою, що з'явилися на сепаратистських ресурсах о шостій годині вечора, добряче повеселила.

Серед традиційних опусів про те, що на Донбасі "не вщухає українська артилерія, спрямована на людей", а українська економіка ось-ось завалиться, порадував перл про НАТО.

"Питання про вступ до НАТО України і не може стояти на порядку денному сьогодні, - видала Никанорова. - А будь-які заяви про майбутній вступ - це лише провокації, спрямовані на штучне нагнітання напруженості як щодо конфлікту в Донбасі, так і всередині України: цілком очевидно, що питання вступу в НАТО остаточно розколе країну".

Більш того, "в.о. глави МЗС" заявила, що ДНР виступає категорично проти зближення України з зарубіжними військовими організаціями. Мовляв, неприпустимо розгортання баз НАТО поблизу кордонів "республіки" (!), яке неминуче призведе до ескалації конфлікту і залученню до нього - всупереч Мінським мирним домовленостям - третьої сторони.

Нагадаємо, що за останніми дослідженнями, більшість українців виступає за вступ в НАТО, прекрасно розуміючи, що будь ми в Альянсі, Росія ніколи б не наважилася на нас напасти. І думка Никанорової та інших псевдоправителів псевдореспублік навряд чи кого цікавить ...

Інша справа, що ми самі поки не готові до вступу в НАТО. Для цього потрібно ще провести серйозні реформи (особливо, в армії). Ну і, звичайно, завершити конфлікт на Донбасі. Нашою Перемогою.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...