"У кольорах українського прапора": Захарову засміяли через подарунок журналіста з ЄС (фото)

Користувачі мережі одразу ж звернули увагу на нюанс у кольорах і відреагували на новину кумедними коментарями.

Марія Захарова. Фото: скріншот з відео.

Болгарський журналіст Борис Анзов подарував скандальному спікеру МЗС Росії Марії Захаровій картину в кольорах українського прапора, передають Патріоти України.

Користувачі мережі одразу ж звернули увагу на цей нюанс і відреагували на новину кумедними коментарями. Презентом із зашифрованим тролінгом Захарова похвалилася на особистій сторінці у Facebook.

"Іноземні журналісти і безпосередньо Борис Анзов привітали Департамент інформації та друку МЗС з Днем дипломата, подарувавши картину, на якій зображений брифінг офіційного представника в прес-центрі МЗС. Багато хто на полотні впізнаваний",— підписала вона фото картини.

Реакція підписників Захарової не змусила себе довго чекати, і вони вказали одіозному дипломату країни-агресора на те, що в подарунку нібито зашифрований таємний сенс. "Кольори (жовто-блакитний) теж дуже впізнавані. І тут Бандера попрацював", "В кольорах українського прапора", "А чому картина в жовто-блакитному тлі виконана?", "Мені вбачається це насмішкою", "Що ви їм поганого зробили?", "На сходах, я так вважаю, сидить Роман Цимбалюк", — іронізують люди.

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...