​В Кремлі здали нерви: "ФСБ сейчас ломает дверь в квартиру Пионтковского", - адвокат Фейгин

Марк Фейгін заявив, що дії Федеральної служби безпеки Росії незаконні, і завадим силовикам зробити ще більший злочин стосовно родини опального історика, публіцист і опозиціонера.

Марк Фейгін в епіцентрі нового скандалу

Схоже Андрій Піонтковський таки дістав «злобного карлика», бо таємна поліція режиму, виконуючи команду «фас», не турбується про дотримання законної процедури у такій гучній справі зі знаменитим фігурантом, зазначають Патріоти України.

Перипетії суботнього ранку у Москві доповідає у Фейсбук відомий російський адвокат та правозахисник. Ось що повідомив пан Фейгин.

2 години тому

ФСБ в эту минуту ломает дверь в квартиру Пионтковского. Собираются проводить обыск, не дожидаясь меня. О какой уж тут законности может идти речь? Ну, поехал. Благо не далеко.

близько години тому

Обыск проводится в квартире внука Пионтковского, а не по месту его жительства. Так что будьте предусмотрительны. Кто знает, как у вас-то самих сложится.

близько години тому

Несмотря на 7 утра субботы, на момент прихода сотрудников ФСБ, я успел раньше МЧС. Поэтому дверь сломать к внуку Пионтковского не успели...

Також Фейгін опублікував документ ФСБ, в якому зазначено, що кримінальна справа відносно Піонтковського наразі не порушувалася, але як підкреслив адвокат, справа проти публіциста була розпочата ще 9 березня 2016 року.

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Влада Китаю взяла на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le Fi...