В очікувані сюрпризу: Савченко викликають на допит у справі Рубана, та спішно залишила Україну

Позафракційного народного депутата Надію Савченко викликали на допит до Служби безпеки України через затримання голови українського центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана зі зброєю у зоні АТО.

Відповідну інформацію озвучив генеральний прокурор України Юрій Луценко. За його словами, допит Савченко повинен відбутися 13 березня 2018 року, , зазначають Патріоти України.

Луценко додав, що нардеп виїхала з України 12 березня о 4 годині ранку. Зокрема, вона поїхала на міжнародну конференцію, незважаючи на те, що не є офіційним членом делегації.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...