​В Одесі сталося побоїще між патріотами і сепаратистами: Десятки затриманих, "Правий сектор" оголосив мобілізацію

10 квітня в парку Шевченка біля трьох десятків «любителів Росії» зібралися для того, щоб покласти квіти до пам'ятника Невідомому матросу.

Відзначається, що на акцію патріотів прийшло в кілька разів більше, ніж сепаратистів. Спочатку друзі окупантів тримались відносно законослухняно. Однак згодом стали співати оди терористам Донабасса гаслами «Донбас, ми з тобою!» І «Крим - Росія!». Про це повідомим сайт міста Одеса, зазначають Патріоти України.

«Полиция же в свою очередь, позволяла сепаратистам петь песни «Хотят ли русские войны» и рассказывать о том, как «украинские войска убивают мирных жителей Донбасса». Также полицейские напали на журналиста», -пішут місцеві ЗМІ.

Зокрема, під час нападу сепаратистів на громадського діяча Сергія Стерненко, поліція замість того, що відновити порядок, спробувала вкрасти телефон Стерненко, застосувала силу. Пан Стерненко заявив, що поліція повністю повторює дії зими 2013-2014 року.

За інформацією видання «Думська», пізніше між активістами патріотичних організацій і їх опонентами сталася бійка. Спочатку затримали шістьох активістів.

Потім відбулася ще одна бійка. На цей раз поліція затримала близько 15 активістів. Також затримали одного «куліковця». При собі у українофоба знайшли димові шашки і газовий балончик.

У свою чергу, одеська організація «Правого сектора» оголосила «термінову мобілізацію». Так, праві закликали своїх прихильників прибути до Приморського відділу поліції, куди доставили затриманих патріотів.

«Зокрема, вони запакували керівника правої молоді Роланда. Поліція веде себе агресивно», - відзначають в ПС.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали:

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...