У пошуках вбивці: Іноземця, підозрюваного у нападі на співробітника АП, арештували без права на заставу

Шевченківський райсуд столиці арештував громадянина Вірменії, який підозрюється у вчиненні розбійного нападу на співробітника Адміністрації президента Олександра Бухтатого, якого знайшли мертвим 14 березня, повідомляють Патріоти України з посиланням на прокуратуру міста Києва.

"Шевченківський райсуд столиці задовольнив клопотання Київської місцевої прокуратури N10 та заарештував на 60 діб іноземця, який підозрюється у розбійному нападі на співробітника Адміністрації Президента України, після якого потерпілий помер", - йдеться у повідомленні.

25-річному громадянину Вірменії інкримінують ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством небезпечним для життя особи, яка зазнала нападу).

Особу другого нападника встановлюють.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...