У Росії спливли шокуючі подробиці про духівника Наталії Поклонської

Наставником Няш-Мяш в Росії став аферист, сектант, рейдер і вбивця.

Н.Поклонська. Фото: QHA.

Духовним наставником колишньої "прокурорші" окупованого Криму, а нині депутата російської Держдуми Наталії Поклонської є Микола Романов, біографія якого шокує. Про це пише Дождь, передають Патріоти України.

Відзначається, що в біографії Романова є такі факти, як вбивства, секти, відбирання землі, зв'язки з Дідом Хасаном і інші не менш страшні подробиці.

"Після цієї історії стає зрозуміло, що не так з Поклонською", - зазначає видання.

Користувачі в соцмережі відповіли на таку новину безліччю коментарів.

"Як же він чудово характеризує РПЦ. Він просто її дзеркальне відображення. Блуд, рекет, афери, буде наступним патріархом", - написав Сергій Яценко.

"А Гоблін - фізичний наставник. Колишній гопник, рекетир і член ОПГ - глава республіки зрадників. Чому дивуватися. Який піп - такий приход!" - зазначив Urfin Jus.

"З нею все не так. Дівчина з надірваною психікою і статевим розладом. Просто так нічого не дається. Або пи**ой потрібно працювати, або головою. Головка у неї виявилася малою, як у горобця. Залишається друге", - додала Mila Shneider .

"Ось тепер зрозуміло, чому вона повернена на почуттях віруючих, з таким духівником вона ще не таке витворить - Дума замироточить!" - зазначила Ірина Черкасова.

"Так у неї, здається, психологічна травма з дитинства. Не здивуюся, якщо цей "духівник" її смажив в дитинстві періодично. Так ось звідки ноги ростуть", - пише Hunter Thompson.

"Цією дурці психіатр потрібен", - додала Валентина Токова.

"Повільно варити Україну до смерті": Представник американських демократів розніс альтернативний закон Джонсона

вівторок, 16 квітень 2024, 22:02

Конгресу США знадобиться щонайменше два місяці, щоб провести через усі формальні процедури альтернативний законопроект про військову допомогу Україні, який пропонує спікер Палати представників Майк Джонсон. Про це заявив високопоставлений представник Д...

Шукали інформацію про військові навчання: Румунія заявила, що серед біженців з України "затесалися" російські шпигуни

вівторок, 16 квітень 2024, 21:02

Румунія стала мішенню для мережі російських шпигунів, які намагалися зібрати інформацію про військові навчання та допомогу Україні. Можливі шпигуни потрапили до країни, ховаючись між українських біженців. Про це йдеться звіті Вищої ради національної об...