В Сінгапурі порахували, скільки країні коштувало задоволення приймати Дональда Трампа та Кім Чен Ина

​Повідомлення про вартість проведення зустрічі викликали невдоволення громадян, котрі здебільшого вважають, що не варто викидати кошти на справи, що прямо не стосуються Сингапуру.

На організацію зустрічі президента США Дональда Трампа і лідера КНДР Кім Чен Ина, яка відбулася 12 червня на острові Сентоса Сінгапур витратив близько 12 мільйонів доларів. Про це повідомляє Reuters з посиланням на дані міністра закордонних справ республіки, зазначають Патріоти України.

За його інформацією, витрати Сінгапуру сягнули 16,3 млн. сінгапурських доларів і більшу частину цих коштів було витрачено на організацію охорони. Деталей про статті витрат глава МЗС не надав.

Раніше прем'єр-міністр Сінгапуру оцінив витрати на проведення саміту лідерів США і КНДР у 20 мільйонів доларів, а глава МЗС уточнив, що ця сума включає вартість готельного номера Кім Чен Ина.

Варто зазначити, що північнокорейці ніколи за себе не платять, і навіть американці не всі витрати по перебуванню у країні беруть на себе.

Історичний саміт лідерів США та КНДР щодо ситуації на Корейському півострові відбувся у сінгапурському готельному комплексі Capella на острові Сентоса. Політики провели зустріч тет-а-тет за зачиненими дверима, яка тривала 41 хвилину.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...