Трампу доведеться напружитись: "В Америке начинается большая битва", - Олег Пономар

"Вторник, новостей не много", - пише у своєму блозі політичний оглядач Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Качели: Конституционный суд (КС) Молдовы вчера временно отстранил президента Игоря Додона от исполнения обязанностей. КС отстранил Додона за отказ главы государства назначать новых министров.

Рашагейт: По поводу слухов об увольнении (отставки) зама генпрокурора США Розенстайна, который курирует расследование Мюллера. Мюллеру и его расследованию (на сегодня) ничего не угрожает и Розенстайн в отставку не собирается. Пока вся эта каша с утечками заварена, чтобы переключить внимание общественности с другого важного события, а именно - Кристин Форд, которая обвиняет номинанта (и протеже Трампа) на пост судьи Верховного суда Кавано в попытке изнасилования 36 лет назад, будет давать показания в Конгрессе в четверг.

Трампу нужно во что бы то ни стало протащить Кавано в Верховный суд, где Кавано (по замыслу Трампа) сможет Трампа защитить в критические для Трампа дни. Поэтому сейчас основная битва Америки - эта".

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...