В тандемі "Беня-Сеня" Яценюк на підхваті: Саакашвілі розкритикував Коломойського і його людей

Голова Одещини заявив, що вогонь по ньому нарощують "олігархічні говномети", маючи в першу чергу на увазі мас-медіа, які готують про нього брудні, замовні сюжети та історії.

Голова Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Михайло Саакашвілі розкритикував телеканал "1+1", який належить олігарху Ігорю Коломойському, за відеосюжет, в якому екс-президента Грузії звинувачують у потязі до розкішного життя. Про це голова Одещини написав у своєму Facebook, зазначають Патріоти України.

"Друзі, ми явно йдемо правильним шляхом і це підтверджується тим, що олігархічні говномети нарощують по мені безладний вогонь. У новому шедеврі плюсів народу повідомили, що я виявляється живу в резиденції губернатора в Одесі, де до мене жили майже всі глави адміністрації, крім тих, у яких були більш комфортні умови проживання і навіть іноді роз'їжджаю на Toyota Rav 4", - написав політик.

"Більш того, заводила дуету "Беня-Сеня" Коломойський, як мені повідомили, платить в Грузії по 500 $ кожному, хто погодиться безкоштовно покататися на його літаках в Одесу, де олігарх з хворою уявою вже запланував акцію "незадоволених грузин".

"В Одесі ж міжнародний шахрай і за сумісництвом член президентської фракції Ради якийсь Голубов витрачає сотні тисяч (підозрюю, що не своїх доларів) на збір підписів проти мене." - продовжує Саакашвілі.

"У всьому цьому потрібно бачити і позитивну сторону, активність олігархів хоча б частково стимулює туризм і дає заробити бабусям, яким звичайно ж не вистачає копіїчної пенсії, на зборі підписів. Так що те, що олігархи відчули загрозу і розщедрилися, це можна сказати внесок Руху за очищення в економіку країни.

Для тих, хто не бачив новий "шедевр" Бені, я сам його викладаю, щоб всі могли переконатися в убозтві наших противників", - робить висновок губернатор і публікує відеосюжет українського телеканалу.

Перші дві термінові партії вже прибули: ЗМІ дізнались, коли в Україну надійде зброя з великого пакету допомоги США, який завдасть нищівного удару по планам Кремля на перемогу

субота, 4 травень 2024, 1:45

Йдеться про артилерію, бронетехніку, системи ППО, катери та іншу громіздку техніку та засоби з оголошених пакетів допомоги США та Європи, складні та чутливі в транспортуванні. Перші партії зброї з нового пакету допомоги США надійшли до України наприкін...

"До Великодня готувалися. Вікна мили": Безугла знову обурена роботою комітету, у соцмережі відреагували

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:54

“За весь тиждень Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки не провів жодного засідання, жодного заходу, жодної міжнародної зустрічі, жодного спільного виїзду. Жодної активності не було. Тільки тиша і пусті коридори. Що це?” – напис...