"В уявленні Москви українці-малороси стогнуть під ярмом "бандерівців", які захопили владу", - Казарін

"Знаєте, але ж "ЛДНР" - це просто проекція того, як Москва бачить Україну. Що таке для України терористичні анклави? Це окуповані квазіреспубліки, які створив зовнішній гравець", - пише у своєму блозі Павло Казарін, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Які було створено в момент слабкості держави. Єдине їхнє завдання – бути джерелом дестабілізації та плацдармом для ймовірного наступу. Але ж і Україна з погляду російського шовініста – це штучний проект, який створив Захід у момент слабкості Росії. Для того щоб послаблювати будь-яке відродження імперії і "русского мира". Чи мають з погляду Києва "ЛДНР" шанс на життя?

Звісно, ні – адже вони нежиттєздатні без вливань із Москви. Щойно Кремль відімкне систему життєзабезпечення – вони помруть. Або попросяться назад до складу України. Але ж московські "геополітики" готові все це сказати на адресу Києва. Що Україна живе лише на західні кредити. Що припинення фінансування буде означати крах сусідньої держави. Яка потім, на їхню думку, впаде в турботливо підставлені долоньки Кремля. Як наша країна бачить жителів окупованих територій? Як заручників окупації, серед яких знайшлися і колабораціоністи. Перших треба звільнити. Других – знешкодити. І точно так само міркує Москва. В уявленні якої українці-малороси стогнуть під ярмом "бандерівців", які захопили владу.

Перших треба повернути в лоно "русского мира". Других – звести нанівець. Україна точно знає, що їй протистоїть не Донецьк, не Луганськ, а Росія. А Росія переконана, що воює не з Україною, а із Заходом. Усі ці квазіреспубліки – не більше ніж сповідь. Сповідь у тому, як саме в Росії бачать українську незалежність і Українську державу. "Перестаньте підтримувати бунтівників і поверніть території законному власникові", – навіть цю вимогу Києва до Москви віддзеркалює сьогодні Кремль у своїх переговорах із Брюсселем і Вашингтоном. У психології це називається проекція. Москва просто приписала Україні ту логіку існування, яку вона потім вдихнула в окуповані українські території.

Психологи кажуть, що механізм проекції дає людині змогу вважати власні неприйнятні почуття, бажання і мотиви – чужими. І, як наслідок, дає можливість їй не відчувати за них відповідальності. Часто зустрічається під час істеричного і параноїдного розладів. Утім, хто сказав, що на те й інше не можуть хворіти цілі держави?".

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...