В Україні готують замах на Януковича, - адвокат

Адвокат екс-гаранта Віталій Сердюк заявив, що убивство його підзахисного готують представники чинної української влади й інші зацікавлені особи.

В.Янукович. Фото: УНІАН.Захист екс-президента України Віктора Януковича має інформацію про підготовку його вбивства в разі перетину українського кордону. Про це заявив адвокат Януковича Віталій Сердюк під час засідання Оболонського районного суду у справі про держзраду колишнього глави держави, повідомляють Патріоти України з посиланням на "ГОРДОН".

"Є посилання й інформація про те, що чинна влада й інші зацікавлені особи готують убивство Віктора Януковича в разі перетину державного кордону України", – зазначив Сердюк.

Адвокат не став називати конкретних імен.

Захисник Януковича наполягає на допиті в суді низки свідків, які мають повідомити про загрозу для життя його підзахисного.

Сьогодня, 29 червня, суд продовжив розглядати справу по суті. Екс-президент у засіданні не бере участі.

Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...