"В Верховной Раде нет мужчин": Надія Савченко поскаржилася Осадчій на боягузів в Раді (відео)

Народний депутат України поділилася з Катею Осадчою черговою сміливою заявою.

Фото: imagecdn1.luxnet.ua

Український депутат Надія Савченко стала героєм програми "Світське життя", в якій розповіла телеведучій Каті Осадчій про своє особисте життя, повідомляють Патріоти України.

"Все, що у мене зараз є — це особисто для моєї душі. Всім, чим я можу поділитися, тим з величезною радістю поделюсьс українцями. Але, моє — це моє", — каже Надія Савченко.

Надія Савченко поділилася з Катею Осадчою цікавою інформацією про те, які чоловіки, як правило, звертають на неї увагу. І додала, що у Верховній Раді у неї не може бути симпатій.

"До популярності я була жінкою, яку завжди чоловіки боялися. Після популярності нічого не змінилося. До мене можуть підійти тільки сміливі чоловіки. У Верховній Раді немає чоловіків. У Верховній Раді є депутати", — резюмувала Савченко.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...