"Вал Яценюка" потроху облаштовується: З'явились свіжі фото будівництва стіни на кордоні з "миролюбною" Росією

Олег Слободян підкреслив, що на ділянках, де система діє, можливість порушення лінії кордону практично зведена до нуля.

"Стіна" продовжує будуватися... Фото: прес-служба Держприкордонслужби.

З 1 березня на ділянках, де дозволяють погодні умови, поновилися роботи зі зведення "Cтіни" на російсько-українському кордоні. Про це заявив помічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян, передають Патріоти України.

Зокрема, роботи ведуться на ділянці в Луганській області: проводяться підготовчі роботи для будівництва рокаднj] дороги, установки загороджень, облаштовуються протитранспортні рови. Всього з початку місяця вже облаштовані близько 500 метрів ровів (з початку року 4,5 км), 120 м загородження типу "Єгоза" (з початку року 6 км), підготовлено 1200 м траси для облаштування рокадної дороги.
На ділянці Золочівського району Харківської області починаються роботи по обладнанню системи відеоспостереження та контролю. Олег Слободян нагадав, що кінцевий термін реалізації проекту - 2021 рік.

Всього на 2019 передбачено виділення з бюджету 400 млн. грн. За ці гроші планується розгорнути значну кількість комплексів відеоконтролю і сигналізації, облаштувати 50 кілометрів ровів, 9,5 км сітчастої огорожі, 47,94 км загороджень типу "Єгоза", прокласти 65,8 км рокадної дороги, обладнати 40 переходів рокадної дороги через складні ділянки (яри, канави тощо), виконати роботи по реконструкції приміщень для підрозділів охорони кордону на 3 об'єктах і ряд інших важливих робіт.
Слободян підкреслив, що на ділянках, де система діє, можливість порушення лінії кордону практично зведена до нуля.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...