"Ваш будинок спалять": Геращенко розповіла про погрози терористів на переговорах у Мінську

Фото: Цензор.НЕТ

Терористи так званих ДНР і ЛНР часто вдаються до прямих особистих погроз представникам України під час переговорів у Мінську. Про це в інтерв'ю "Цензор.НЕТ" розповіла представник України, віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко, повідомляють Патріоти України.

"Ну, таке відбувається не в перший раз. Колись на цих зустрічах звучали фрази: "Ви що, думаєте, що ми не знаємо, в якому селі знаходиться ваш будинок? Скоро ваш будинок спалять сім'ї заручників і звинуватять вас у тому, що ви їх не звільнили", - розповіла вона.

За словами Геращенка така погроза звучала безпосередньо на її адресу. "Я відповіла, що я вже лякана, щоб докладними заявами вибити мене з колії. Однак я вимагаю - в першу чергу від координаторів від ОБСЄ - припинити прямі погрози", - додала вона.

Новим командувачем ОК "Південь" став випускник Військового коледжу армії США: Що про нього відомо

вівторок, 16 квітень 2024, 20:42

Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-лейтенант Олександр Павлюк відрекомендував особовому складу оперативного командування "Південь" ЗСУ нового командира – бригадного генерала Геннадія Шаповалова. Про це пресслужба ОК "Південь" пов...

Ті, що нібито хочуть "захищати Україну": Франція запросить росіян на річницю висадження союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 20:03

Влада Франції запросить представників країни-агресора Росії на церемонію 80-річчя висадження союзників антифашистської коаліції в Нормандії під час Другої світової війни. Про це 16 квітня з посиланням на джерела повідомила радіостанція Europe 1, переда...