"Вата в шоці": Прихильниця України несподівано отримала керівну посаду в "ДНР" (фото, відео)

Схоже, Москва таки "зливає" "республіки", пише блогер.

Скріншот

Після відсторонення одного з лідерів бойовиків "ДНР" Дениса Пушиліна з посади керівника центрального виконкому ГР "Донецька республіка"на цю посаду було призначено Наталію Волкову, яка виступила в 2014 році проти окупації Донбасу. Про це в своєму блозі написав журналіст Денис Казанський, повідомляють Патріоти України.

За його словами, Волкова записувала відеозвернення на тлі українських прапорів і виступала за те, щоб Донбас залишався в складі України.

"Щоб було більш зрозуміло, що сталося: ОД "Донецька республіка" - це як би правляча партія в "ДНР". З цього приводу у "ДНРівців" вже палає. Всі розуміють, що подібні призначення в Донецьку зараз робляться тільки з Кремля. І заміна Пушиліна на Волкову - це серйозний аргумент на користь того, що "республіку" таки потихеньку зливають", - зазначив Казанський.

Крім того, він опублікував те саме відеозвернення Волкової, яке було розміщено на офіційному каналі Донецької міської ради з плашечкою "Донбас - це Україна".

"Думаю, не потрібно пояснювати, що якби за "ЛДНР" стояла хоч якась ідеологія, то таке призначення там було б неможливим... Тисячі маргіналів померли, думаючи, що воюють проти "хохлів". А увінчалася ця боротьба тим, що Владислав Юрійович (Сурков, - ред.) своїм височайшим повелінням надіслав керівницю-"хохлушку". Можу в черговий раз привітати "Новоросію". Вони йшли до цього три роки. Заради такого щастя треба було повоювати. Донбас - це Україна! Глава ОД "Донецька республіка" не дасть збрехати", - резюмував Казанський.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...