Важка робота у ворожому середовищі: У посла США в Москві виявили страшну хворобу

58-річний Джон Гантсман по праву вважається одним з найдосвідченіших дипломатів США. Адже йому довірили одну з головних закородонних місій держави.

Медики виявили у посла США в Росії Джона Гантсмана смертельну хворобу - рак, повідомляють Патріоти України з посиланням на Desert News. Дипломат звернувся до лікарів після того, як виявив у себе на тілі підозрілий висип - за вухом і на стегні. За його словами, хвороба діагностували на першій стадії.

"Так, що, можливо, про це подбають - і у нас буде все нормально", - сказав Гантсман.

У виданні зазначають, що у дипломата діагностували меланому - небезпечну злоякісну пухлину шкіри, яка розвивається з пігментних клітин, що виробляють меланін.

Батько американського посла в РФ Джон Гантсман-старший помер на початку 2018 рокц від раку простати. Мільярдер помер у віці 80 років.

Як повідомляв "Апостроф", 30 жовтня в Харкові від раку померла журналістка Світлана Федоренко. Також 1 жовтня стало відомо про смерть французького шансоньє, композитора, поета, письменника і актора вірменського походження Шарля Азнавура. А 14 серпня в Дніпрі померла відомий волонтер і громадський діяч Анна Яценко.

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...