Вбивав політиків, суддів і прокурорів: В Італії помер екс-ватажок "Коза ностри" Тото Ріїна

Фото: ЗМІ

На 87-му році життя у Пармі помер колишній глава сицилійської мафіозної організації "Коза Ностра" Тото (Сальваторе) Ріїна, повідомляють Патріоти України.

Ріїна хворів протягом декількох років. Він помер у відділенні для засуджених в лікарні, де одужував після двох операцій. Після останньої операції Ріїну ввели в медикаментозну кому.

За день до смерті Ріїни влада Італії дозволила рідним попрощатися з мафіозі, зробити цього не зміг лише один син померлого – він також сидить у в’язниці.

Як переконують італійські слідчі, незважаючи на те, що останні 24 роки свого життя Ріїна провів за гратами, він все одно управляв сіцілійськими соратниками.

Під час керування "Коза нострою", Ріїна замовляв і самостійно здійснював вбивства політиків, суддів, поліцейських і прокурорів. Його арештували в Палермо в 1993 році. Ріїну засудили до 26 довічних термінів за причетність до сотень вбивств.

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...