Вбивство Шеремета: У мережі опублікували фото кілерів

Наразі розслідування справи триває.

Скріншот

У мережі з'явилися фотографії чоловіка та жінки, які підозрюються у вбивстві в Києві журналіста Павла Шеремета. Знімки опубліковані на сторінці спільноти "Київ оперативний" у Facebook. За фотографіями, зокрема, помітно, що чоловік носить вуса з бородою, передають Патріоти України.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що Нацполіція готова виплатити суму в розмірі 200 тисяч гривень за інформацію, яка може допомогти в розслідуванні вбивства Шеремета.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у мережі з'явилося відео закладки вибухівки під автомобіль Subaru, внаслідок вибуху якого 20 липня в Києві загинув журналіст Павло Шеремет.

Раніше колишній керівник оперативної секції по справах терактів Відділу по боротьбі з Кримінальним тероризмом і вбивствами варшавської поліції, а нині експерт City Security Анджей Мрочек вказав на відео можливого винуватця загибелі журналіста Павла Шеремета.

На брухт: Українські захисники знищили ворожий танк у Вовчанську та показали ефектне відео

четвер, 16 травень 2024, 17:23

Українські захисники знищили у вовчанську ворожий танк Т-72. Результатами роботи вони поділились у мережі. "У Вовчанську прикордонники бригади "Сталевий кордон" спільно з Силами оборони минулої доби вразили ворожий танк Т-72", - йдеться в повідомленні....

Стан важкий: На прем'єра Словаччини чекає ще одна операція

четвер, 16 травень 2024, 16:30

Прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо очікує ще одна операція, проте з його ліками можуть виникнути проблеми. За даними видання, Фіцо очікує операція на стегні. Водночас видання повідомляє, що у прем'єра Словаччини була кровотеча в черевній порожнин...