Вбивство у прямому ефірі: Російські пропагандисти опублікували запис ліквідації Захарченка (відео)

Спочатку до закладу заходить охоронець Захарченка, а після цього й сам ватажок так званої "ДНР". Щойно він переступає поріг кафе, як лунає вибух.

Вбивство ватажка "ДНР" показали по росТБ. Фото: скріншот з відео.

Російські ЗМІ оприлюднили у мережі відео загибелі ватажка проросійських бойовиків на Донбасі Олександра Захарченка. На кадрах видно, як Захарченко входить до закладу та зафіксований момент вибуху, передають Патріоти України.

Відповідне відео було знято на камери зовнішнього спостереження та оприлюднено російським телеканалом "Россия-1" в програмі "Вести недели", яку веде пропагадист Кремля Дмитро Кисельов.

На кадрах із відео видно, як до кафе "Сепар" під'їжджають декілька автомобілів, з яких виходить Захарченко в супроводі озброєних бойовиків. Спочатку до закладу заходить охоронець Захарченка, а після цього й сам ватажок так званої "ДНР". Щойно він переступає поріг кафе, як лунає вибух.

На вулицю вилітають вхідні двері кафе та тіло людини. Після цього до будівлі збігаються озброєні люди. Російські журналісти вже встигли побувати у кафе після інциденту. Так, кореспондент "Вестей недели" розповів у програмі, за яким столиком любив відпочивати Захарченко та про іронічну табличку, яку ставили на його зарезервований стіл. На ній писало: "Стіл заміновано".

Дивіться відео з моментом вибуху у кафе "Сепар":

"Проблема в тому...": Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту без прикриття іншими ЗРК, - експерт

середа, 24 квітень 2024, 16:22

Системи Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту, не прикриваючи їх іншими зенітно-ракетними комплексами. Такою думкою в ефірі телеканалу FREEДОМ поділився військовий аналітик, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман, пере...

Уже сам факт "зіпсував" все: Опозиціонер розповів, що найбільше налякало Путіна перед інавгурацією

середа, 24 квітень 2024, 15:57

У Росії 7 травня 2024 року запланована інавгурація Владіміра Путіна. На цю подію у російської пропаганди були великі плани, але Україна отримає довгоочікувану військову допомогу від США - 61 мільярд доларів, що може змінити ситуацію на фронті, передаю...